Fii reprezentant AVON!
Vino in echipa noastra!
reprezentanti_avon@yahoo.com
0762 226 506
0722 345 744

Lider AVON

Beneficiile de a fi coordonator Avon

De ce sa devii lider Avon?

Recunoscuta ca lider mondial pe segmentul vanzarilor directe a produselor cosmetice, compania Avon promoveaza nu doar frumusetea, ci si oportunitatea dezvoltarii personale, prin alegerea unei cariera de succes in domeniul vanzarilor. Fa primii pasi in antreprenoriat alaturi de noi! Inscrie-te ca Lider Avon si bucura-te de avantajele de a-ti conduce propria afacere !

Cum te inscrii ca lider?

Urmeaza pasii de mai jos si te vei alatura echipei noastre!

PASUL 1

Completeaza formularul de inscriere alaturat sau contacteaza-ne telefonic ori pe e-mail. Inscrierile sunt gratuite si se fac oriunde in tara.

PASUL 2

Un Lider Avon va lua legatura cu tine pentru a finaliza inscrierea si pentru a-ti oferi materialele promotionale si sfaturile de care ai nevoie.

PASUL 3

Devii Lider Avon si poti incepe sa obtii comisioane minim garantate, grila de discount avantajoasa, premii constand in produse cadou si bonusuri motivante oferite in primele tale campanii de activitate.

PASUL 4

Fii mereu interesat sa iti maresti echipa de reprezentanti si portofoliul de clienti, iar numarul comenzilor si valoarea cumulata a acestora vor creste de la campanie la campanie.

Formular de inscriere

Formular inscriere Avon
Confirm ca: *
Confirm ca: *