Fii reprezentant AVON!
Vino in echipa noastra!
reprezentanti_avon@yahoo.com
0762 226 506
0722 345 744

Prelucrarea datelor personale

Politica de prelucrare a datelor personale pentru clienti

1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale:

In cazul in care alegeti sa cumparati produse prin intermediul website-ului avoninscrieri-reinstalari-lideri.ro, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Reprezentantul nostru Avon, in calitate de Operator Independent al datelor dvs. cu caracter personal. Vom procesa aceste date in urmatoarele scopuri:
a) – Pentru a va onora comanda;
b) – Pentru a va informa despre produsele si ofertele despre care ati putea fi interesati;
c) – Pentru scopuri administrative (contabilitate, facturare);
d) – Pentru analize statistice si de marketing, in scopul imbunatatirii serviciilor oferite.
Daca nu sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal pentru a indeplini oricare dintre scopurile stabilite mai sus, va rugam sa ne contactati. Desi decizia dvs. de a ne furniza date personale este, in general, voluntara, daca nu specificati anumite informatii, este posibil sa nu putem indeplini unele dintre scopurile prezentate mai sus (de ex., nu vom putea sa va trimitem produse daca nu cunoastem adresa dvs. postala). Mai multe detalii gasiti la Punctul 3 din aceasta sectiune.

2. Date cu caracter personal pe care le colectam despre dvs.:

Putem colecta urmatoarele date cu caracter personal:
a) – Numele si datele de contact (nume, prenume, orice alt nume, adresa postala, adresa de e-mail, numerele de telefon);
b) – Informatii privind comenzile dvs. si informatii despre preferintele pentru anumite tipuri de produse;
c) – Conversatiile pe care le aveti cu noi (de exemplu, e-mail, scrisori, apeluri sau SMS-uri si mesajele de pe retelele sociale);
d) – Informatii despre modul in care utilizati website-ul nostru, folosind cookie-uri sau identificatori similari.

3. Cum si de ce folosim datele cu caracter personal pe care le colectam:

Folosim datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:
a) Pentru a va onora comanda:
Cand plasati o comanda prin intermediul website-ului avoninscrieri-reinstalari-lideri.ro, folosim datele dvs. personale pentru a livra aceasta comanda. Va putem contacta prin E-mail, SMS sau telefonic pentru confirmarea si procesarea comenzii.
b) Pentru a va informa despre produsele si ofertele despre care ati putea fi interesati:
Daca v-ati inscris la Newsletter-ul avoninscrieri-reinstalari-lideri.ro sau ati cumparat de la noi anterior, va putem trimite informatii prin e-mail despre produsele si ofertele noastre. Putem folosi informatiile pe care le avem despre dvs. (inclusiv istoricul achizitiilor) pentru a crea un profil despre preferintele dvs. si pentru a va trimite produse si oferte adaptate pentru dvs. Daca nu doriti sa primiti comunicari de marketing (de exemplu, e-mailuri/SMS-uri) de la noi, va rugam sa ne contactati. In cazul in care interactionati cu noi prin intermediul retelelor de socializare, este posibil sa folosim informatiile personale incluse in postarile de pe platformele de socializare in acest scop.
c) Pentru scopuri administrative si pentru a ne imbunatati serviciile oferite:
Putem utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru contabilitate, facturare, in scopuri fiscale si de audit, dar si pentru analize statistice si de marketing sau pentru intretinerea si dezvoltarea platformei web avoninscrieri-reinstalari-lideri.ro.

4. Cum distribuim sau transferam datele colectate:

Putem transfera informatiile dvs. personale catre:
a) – Reprezentantii nostri Avon, Liderii de Vanzari Avon si Managerii de zona Avon;
b) – Furnizorii care ne ofera servicii pentru a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea si sa ne imbunatatim serviciile (de ex. firme de curierat, agentii recuperare debite);
c) – Autoritatile Guvernamentale, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Transferul de date va fi realizat numai in scopurile mentionate mai sus sau va respecta obligatiile legale specifice la care suntem supusi. In cazul in care alegeti sa furnizati informatii personale pe retelele de socializare, terte parti pot colecta informatii. Informatiile colectate de catre terte parti sunt guvernate de politicile de confidentialitate ale acestor parti terte.

5. Cat timp pastram informatiile dvs. cu caracter personal:

Datele cu caracter personal vor fi pastrate atat timp cat aveti o relatie activa cu Avon, putand fi folosite doar pentru realizarea scopurilor mentionate la Punctul 3. Vom opri procesarea datelor dvs. in scopuri de marketing, daca va opuneti unei astfel de procesari sau daca va retrageti consimtamantul dvs. cu privire la procesare, in cazul in care v-ati dat consimtamantul anterior. Daca doriti sa incetati relatiile active cu Avon, puteti solicita stergerea informatiilor dvs. personale.

6. Drepturile dvs.:

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. si de a corecta eventualele greseli. Deasemenea, aveti dreptul sa restrictionati procesarea informatiilor dvs. personale in anumite cazuri (de ex. in scopuri de marketing) sau sa solicitati stergerea datelor dvs. personale. Daca aveti o problema sau vreti sa transmiteti o sesizare cu privire la modul in care procesam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati. In cazul in care nu putem rezolva problema, puteti sesiza Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

7. Cum sa ne contactati:

Daca aveti intrebari, comentarii sau solicitari referitoare la politica de prelucrare a datelor personale, ne puteti trimite un e-mail la adresa reprezentanti_avon@yahoo.com sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0762 226 506 sau 0722 345 744.

8. Modificari ale acestei politici de confidentialitate:

Periodic, putem aduce modificari acestei politici de confidentialitate. Vom publica orice noua versiune a acestei politici pe site-ul nostru.

 

Politica de prelucrare a datelor personale pentru reprezentanti


1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale:

In aceasta politica de confidentialitate, referintele cu privire cuvintele la „Avon”, „noi”, sau „ale noastre” inseamna Avon Cosmetics (Romania) SRL, cu sediul in str. Dinu Vintila, nr. 11, etajul 13, sect.2, care este un operator al informatiilor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta inseamna ca Avon va decide care sunt scopurile si modul in care informatiile dumneavoastra personale sunt procesate. In functie de rolul dumneavoastra, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate, de asemenea, de catre Liderii de Vanzari si de Directorii de Zona ca si operatori independenti ale datelor dumneavoastra cu caracter personal sau ca imputerniciti ai Avon. Acest lucru inseamna ca Liderii de Vanzari si Directorii de Zona pot, independent de operatiunile de afaceri ale companiei Avon, sa va proceseze informatiile cu caracter personal in scopurile si in modurile pe care aceştia le hotarasc dar si in temeiul contractului pe care il au incheiat cu Avon. De exemplu, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi procesate de catre Liderii de Vanzari si de catre Directorii de Zona pentru a le permite sa va acorde support in desfasurarea afacerii dumneavoastra Avon. Utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Liderii de Vanzari si Directorii de Zona va fi limitata de obligatiile contractuale fata de Avon si nu le vor folosi in scopuri incompatibile cu cele prezentate mai jos.

2. Date cu caracter personal pe care le colectam despre dvs.:

Atunci cand utilizam termenul „date personale” in aceasta Politica de Confidentialitate, ne referim la informatiile care va privesc si care ne permit sa va identificam, fie direct sau in combinatie cu alte date pe care le-am putea detine. Obtinem aceste informatii fie direct de la dumneavoastra, de la Liderii de Vanzari sau de la Directorii de Zona care ni le pot furniza. Putem colecta urmatoarele date personale despre dumneavoastra:
a) – Numele si datele de contact (titlul, prenumele, numele, orice alt nume, adresa postala, adresa de livrare alternativa, adresa de e-mail, numerele de telefon);
b) – Data nasterii;
c) – Detalii bancare;
d) – Informatii privind achizitiile dumneavoastra de la Avon, inregistrarile comisioane si discounturi, informatiile despre zona sau grupul din care faceti parte, precum si informatii despre preferintele dumneavoastra pentru anumite tipuri de produse;
e) – Comunicarile pe care le faceti (de exemplu, e-mailurile, scrisorile, apelurile sau postarile si mesajele dumneavoastra pe retelele de socializare. Acestea pot include comunicari cu alti Reprezentanti Independenti de Vanzari Avon, cum ar fi Liderii de vanzari si Directorii de Zona;
f) – Informatii despre modul in care utilizati site-ul web;
g) – Verificarea identitatii si verificarea debitelor (prin utilizarea unor terti, Agentii de Recuperare Debite).

3. Cum si de ce folosim informatiile cu caracter personal pe care le colectam:

Cand va inscrieti ca reprezentant Avon, datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu urmatoarele scopuri:
a) Pentru a va procesa si livra comenzile, pentru a va oferi comisioane, discounturi si premii si pentru a gestiona contul dvs. de Reprezentant:
Atunci cand dumneavoastra sau clientii dumneavoastra plasati o comanda la Avon, noi folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a indeplini aceasta comanda si pentru a oferi comisioanele corespunzatoare, discounturi si premiile de loialitate corespunzatoare. Facem acest lucru pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastra pentru a efectua o verificare a identitatii inainte de a va oferi credit pentru produsele noastre si o verificare a creditului pentru a urmari sau a anticipa orice revendicare legala, inclusiv pentru a revendica eventuale debite, pentru a va satisface interesele de afaceri asigurandu-ne ca ne putem exercita in mod corespunzator drepturile legale. Utilizam terte parti pentru a efectua aceste verificari, Agentii de recuperare debite si Cabinete de Avocatura. Daca efectuam o verificare a creditului, aceasta va fi intotdeauna supusa unei analize inainte de a se lua o decizie de acordare a creditului sau nu.
b) Pentru a comunica si pentru a gestiona relatia noastra cu dvs.:
Va putem contacta prin e-mail, SMS sau telefon din motive administrative sau operationale, de exemplu pentru a va trimite confirmarea comenzii si a pl atilor dumneavoastra. Procedam astfel pentru a satisface interesele noastre legitime de afaceri in schimbul de informatii relevante impreuna cu dumneavoastra, si pentru a ne asigura ca sunteti la curent cu situatia comenzile dumneavoastra.
c) Pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. ca reprezentant Avon:
Putem folosi datele dumneavoastra personale pentru a adapta serviciile noastre la nevoile si preferintele dumneavoastra si pentru a va oferi o experienta personalizata. De exemplu, puteti sa ne oferiti anumite preferinte de livrare despre locul in care ar trebui lasata comanda. Putem, de asemenea, sa colectam informatii despre modul in care utilizati site-ul Avon. Procedam astfel pentru a satisface interesele noastre de afaceri, prin a va arata produsele care vor fi cele mai utile pentru dumneavoastra si pentru a raspunde la intrebari pe care vi le puneti cel mai eficient.
d) Pentru a va informa despre produsele si ofertele pe care le-ati putea dori:
Pentru a va ajuta sa vindeti produsele Avon clientilor dumneavoastra, v-am putea contacta prin e-mail, SMS sau telefon despre produsele si ofertele noastre. Putem folosi informatiile pe care le avem despre dumneavoastra (inclusiv istoricul achizitiilor dumneavoastra) pentru a crea un profil privind preferintele dumneavoastra si pentru a va trimite produsele si ofertele personalizate pentru a va asigura ca desfasuram aceasta afacere la modul cel mai eficient. Procedam in acest fel pentru a satisface interesele noastre de afaceri prin comercializarea produselor noastre in mod eficient. Daca nu doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi, va rugam sa ne contactati sau sa utilizati link-urile de „dezabonare” din e-mailurile de marketing.
e) Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, indeplinirea scopurilor noastre administrative si protejarea intereselor noastre de afaceri:
Scopurile de afaceri pentru care vom folosi datele dumneavoastra personale includ contabilitatea, facturarea, auditul, verificarea identitatii, verificarea fraudelor, siguranta, securitatea, scopuri legale, analiza statistica si de marketing, testarea sistemelor, intretinerea si dezvoltarea acestora. vor include utilizarea informatiilor dumneavoastra personale pentru a va conforma obligatiilor legale, de exemplu, obligatia noastra de a pastra inregistrari fiscale. In cazul in care nu exista o obligatie juridica specifica pe care suntem obligati sa o indeplinim, procesam aceste date personale pentru a ne satisface interesele legitime in gestionarea afacerii noastre si pentru pastrarea exacta si actualizata a inregistrarilor noastre.

4. Informatii suplimentare pentru reprezentantii potentiali:

In cazul in care completati formularul de inscrieri reprezentanti Avon prin intermediul site-ului web avoninscrieri-reinstalari-lideri.ro, informatiile dvs. personale vor fi distribuite unui Lider de Vanzari Avon cu scopul de a va contacta si a discuta despre posibilitatea de a deveni reprezentant. Comunicarea dvs. cu Liderul Avon se poate realiza fie prin mijloace electronice (inclusiv prin e-mail, prin SMS, prin MMS), fie telefonic, fie prin intermediul retelelor sociale. Daca nu deveniti Reprezentant Avon, informatiile dvs. personale vor fi sterse de Avon in decurs de 90 de zile.

5. Cum putem partaja sau transfera datele colectate:

Este posibil sa transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre:
a) – Clienti Avon;
b) – Lideri de Vanzari si Directori de Zona Avon;
c) – Alte societati din grupul Avon;
d) – Furnizori care ne ofera servicii pentru a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea si sa ne imbunatatim serviciile (de ex. firme de curierat, agentii de recuperare debite);
e) – Autoritati Guvernamentale, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Transferul datelor personale va fi efectuat in scopurile mentionate mai sus sau va respecta obligatiile legale specifice la care suntem supusi. Avon utilizeaza masurile de protectie adecvate pentru protejarea informatiilor personale transferate in tari din afara Spatiului Economic European care se considera ca ofera un nivel mai scazut de protectie a informatiilor cu caracter personal. Clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeana si alte mecanisme de transfer acceptabile din punct de vedere legal, sunt in vigoare in relatiile cu furnizorii nostri de sistem de e-mail si furnizorii de asistenta IT si de intretinere a sistemelor informatice. In cazul in care alegeti sa furnizati informatii personale pe retelele de socializare, terte parti pot colecta informatii. Informatiile colectate de catre terte parti sunt guvernate de politicile de confidentialitate ale acestor parti terte.

6. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal:

Datele cu caracter personal vor fi utilizate si stocate de catre Avon pentru durata colaborarii dumneavoastra cu Avon si pentru o perioada de timp necesara dupa luarea in considerare a oricaror obligatii in curs de desfasurare (de exemplu, pentru a stoca informatiile in scopuri contabile) sau timpul acordat pentru a incepe sau a apara orice pretentii legale. Daca doriti mai multe termene specifice, va rugam sa ne contactati. Vom opri prelucrarea datelor dumneavoastra pentru marketingul direct, inclusiv activitatile de profilare, daca va opuneti unei asemenea prelucrari a datelor dumneavoastra sau daca va retrageti consimtamantul de procesare, in cazul in care ati obtinut anterior consimtamantul dumneavoastra.

7. Responsabilitatile dvs.:

Pentru a va asigura ca va putem actualiza informatiile personale, va rugam sa ne informati cu promptitudine cu privire la orice modificare a datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care revindeti produsele cumparate de la Avon in calitate de Reprezentant, sunteti legal raspunzator pentru informatiile cu caracter personal pe care le detineti despre clienti sau alti reprezentanti/lideri/directori de zona Avon. Trebuie sa va exprimati acordul cu privire le respectarea legilor aplicabile privind protectia datelor personale colectate, primite, prelucrate si stocate de catre dumneavoastra. Totodata, NU veti folosi nicio data cu caracter personal in niciun scop care este incompatibil cu aceasta Politica de Confidentialitate.

8. Drepturile dvs.:

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra si de a va corecta orice informatii personale inexacte pe care le detinem. De asemenea, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, sa transferati informatiile dumneavoastra cu caracter personal unui alt operator sau sa stergeti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Daca aveti o problema sau o reclamatie cu privire la modul in care folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati. In cazul in care nu putem rezolva problema, puteti sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu caracter personal.

9. Cum puteti sa ne contactati:

Daca aveti intrebari, comentarii sau solicitari referitoare la politica de prelucrare a datelor personale, ne puteti trimite un e-mail la adresa reprezentanti_avon@yahoo.com sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0762 226 506 sau 0722 345 744.

10. Modificari aduse acestei politici de confidentialitate:

Este posibil sa aducem din cand in cand modificari la aceasta politica de confidentialitate. Vom publica orice noua versiune a acestei politici pe site-ul nostru.

Discount la comenzi

Primesti Super-Discounturi la produsele cosmetice comandate de tine.

Livrare gratuita

Livrarea comenzilor se face oriunde in tara, fie Gratuit, fie la tarife modice.

Competitii cu premii

Competitiile din fiecare campanie Avon iti pot aduce premii in bani, vouchere sau produse cadou.