Fii reprezentant AVON!
Vino in echipa noastra!
reprezentanti_avon@yahoo.com
0762 226 506
0722 345 744

Reprezentant AVON

Beneficiile de a fi reprezentant Avon

De ce sa devii reprezentant Avon?

Recunoscuta ca lider mondial pe segmentul vanzarilor directe a produselor cosmetice, compania Avon promoveaza nu doar frumusetea, ci si oportunitatea dezvoltarii personale, prin alegerea unei cariera de succes in domeniul vanzarilor. Fa primii pasi in antreprenoriat alaturi de noi! Inscrie-te ca Reprezentant Avon si bucura-te de avantajele de a-ti conduce propria afacere !

Avon Beauty Start!

Inscrie-te acum in Avon si vei intra automat in programul de bun-venit Avon Start-Up, considerat unul dintre cele mai profitabile programe concepute pentru noii reprezentanti. Multiplele avantaje acordate, dar si premiile generoase pe care le poti castiga usor, te vor motiva sa perseverezi in noua ta activitate.

Conform programului, in primele 5 campanii de activitate (durata unei campanii Avon este de 3 saptamani) poti achizitiona cu doar 25 lei produse in valoare totala de peste 480 de lei, te poti bucura de discount-uri de pana la 50% la comenzi si poti beneficia de livrare gratuita. In plus, vei primi credit pentru plasarea comenzilor, iar facturile le poti achita in termen de 14 zile de la livrare.
Dar surprizele nu se opresc aici! Alte Premii Bonus iti vor fi acordate garantat, daca in perioada de Start Up vei cumula comenzi in valoare totala de minimum 1500 de lei. Iar daca volumul vanzarilor va atinge pragul de 2500 de lei, vei primi si mai multe cadouri.

Nu mai astepta! Inscrie-te acum ca Reprezentant Avon si bucura-te de avantajele programului Avon Beauty Start!

 

Discounturi reprezentanti

Prezentata mai jos, grila de discount Avon este valabila pentru toti reprezentantii, indiferent de vechimea in Avon. Grila cuprinde 2 modele de discount, iar tu te vei bucura intotdeauna de varianta cea mai buna: vei primi cel mai mare discount dintre cel aferent comenzii plasate in campania in curs sau cel aferent segmentului din care faci parte (Beauty Fan, Beauty Advisor sau Top Beauty Advisor). Segmentul se stabileste in functie de valoarea totala a comenzilor plasate in campania trecuta.

Noua grila de discount Avon este valabila incepand cu Campania 1/2020.
Pentru a beneficia de discount, valoarea minima a comenzilor plasate de reprezentanti trebuie sa fie de 150 de lei.
Daca te incadrezi in segmentul Beauty Advisor ori Top Beauty Advisor sau vei plasa o comanda mai mare de 300 de lei, atunci vei beneficia de Livrare Gratuita.
Segmentul din care faci parte (Beauty Fan, Beauty Advisor, Top Beauty Advisor) se va calcula in functie de suma comenzilor tale din campania anterioara.
In cadrul anumitor programe motivationale, reprezentantii din segmentul Top Beauty Advisor pot beneficia de 50% Discount pentru produsele cosmetice comandate.

Cum te inscrii ca reprezentant?

Urmeaza pasii de mai jos si te vei alatura echipei noastre!

PASUL 1

Completeaza formularul de inscriere alaturat sau contacteaza-ne telefonic ori pe e-mail. Inscrierile sunt gratuite si se fac oriunde in tara.

PASUL 2

Un Lider Avon va lua legatura cu tine pentru a finaliza inscrierea si pentru a-ti oferi materialele promotionale si sfaturile de care ai nevoie.

PASUL 3

Devii Reprezentant Avon si poti incepe sa prezinti brosura Avon si propriul magazin online tuturor prietenilor, familiei, colegilor sau clientilor.

PASUL 4

Plaseaza toate comenzile pe care le-ai primit si profita de reducerile, premiile si bonusurile oferite in cadrul programului de „bun-venit” Avon Start-Up, dedicat reprezentantilor nou-inscrisi.

FORMULAR INSCRIERE AVON

Formular inscriere Avon
Confirm ca: *
Confirm ca: *

Alaturandu-te echipei noastre de Reprezentanti Avon, vei primi tot suportul necesar pentru a-ti dezvolta spiritul intreprinzator si pentru a atinge pragul unor castiguri substantiale. Vei descoperi beneficiile unui job fara stres, comod si flexibil si te vei bucura de discounturi mari, cadouri si oferte speciale in fiecare campanie !